Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille*

Vuokraa asuntoauto Freedom Vuokraukselta. Tutustu

Valuutta

Kieli

Aurinkopaneelit tuottavat auringon säteiden avulla edullista sähköä missä tahansa. Aurinkosähkö on puhdasta ja uusiutuvaa energiaa joten aurinkopaneelit ovat erittäin ekologisia. Ne ovat matalien käyttökustannusten takia myös hyvin taloudellisia. Vaikka Suomessa ei aina aurinko paista, toimivat tehokkaat aurinkopaneelit hyvin myös pohjoisissa olosuhteissa.

Aurinkopaneeli on loistava tapa tuoda sähköä sellaisiin paikkoihin, missä sitä ei ole saatavilla normaaliin tapaan sähköverkosta. Ota käyttöön aurinkopaneelit mökillä, matkailuautossa tai veneessä niin saat aurinkosähköä käyttöösi missä tahansa. Valikoimastamme löydät kätevät ja monikäyttöiset taipuisat aurinkopaneelit ja laajemmat aurinkopaneelijärjestelmät.

Aurinkosähköjärjestelmän toiminta

Aurinkosähköjärjestelmä koostuu valitusta määrästä aurinkopaneeleja sekä invertteristä, eli vaihtosuuntaajasta. Aurinkopaneelit keräävät auringosta tasavirtasähköä (DC). Tämän tasavirtasähkön invertteri muuntaa sähköverkkoon sopivaksi vaihtovirtasähköksi (AC).

Kun invertteri muuntaa tasavirtasähköä vaihtovirtasähköksi, varmistetaan ettei jännite nouse yli 230V rajan.

 

Aurinkosähkö ja säästöt

Sähkön hinta puhuttaa nykyään paljon ja hintojen nousu on todennäköisesti jatkumassa. Aurinkosähkö on ilmaista sähköä, ja investointi että siihen pääsee käsiksi on maltillinen. Halpa aurinkosähkö on korkeiden sähkönhintojen aikana hyvin houkuttelevaa. Kun tuotat oman sähkön vältät kalliit sähkömaksut, sähkönsiirtomaksut ja verot.

Aurinkopaneelijärjestelmän kustannukset

Aurinkosähköön siirtyminen kiinnostaa nyt monia kuluttajia enemmän kuin koskaan. Tähän vaikuttaa niin sähkön hinta kuin ekologiset argumentit.  Nykytekniikka ja aurinkopaneelien hintojen alastulo on tehnyt niistä taloudellisesti kannatavia hankintoja. Säästäminen ja oman sähköntuotannon mahdollisuus myös ekologisesta näkökulmasta on saanut monet harkitsemaan ja investoimaan aurinkosähköön ja aurinkopaneelijärjestelmiin. 

Aurinkapaneelijärjestelmän asentaminen ei tarvitse olla monimutkaista eikä kallista. Asentamalla monikäyttöisen ja joustavan taipuisan aurinkopaneelijärjestelmän käytön voi aloittaa vaikka jo yhdellä 100W aurinkopanelilla ja kasvattaa aurinkokennojen määrää tarpeen mukaan. Sillä voit mukavasti valaista sähköttömän mökin sähkövaloilla tai ladata erinäisiä laitteita, kuten kannettavaa tietokonetta ja puhelinta.

 

Usein kysytyt kysymykset

Mihin käyttöön taipuisa aurinkopaneeli sopii?

Taipuisa aurinkopaneeli on kevyt ja kestävä ja sen voi asentaa vaikka matkailuauton katolle. Taipuisat aurinkopaneelit sopivat hyvin myös veneeseen, mökille ja vaelluksille. Riippuen aurinkopaneelin määrästä niiden tuottamalla sähköllä voi pärjätä hyvin sähköverkon ulkopuolella. Jo 100W aurinkopanelilla voit ladata kannettavan tietokoneen, tabletin tai puhelimen, jos verkkosähköä ei ole saatavilla.

Mitä aurinkopanelien hintaan sisältyy?

Paketin hintaan sisältyy valinnaninen määrä taipuisia aurinkopaneeleja sekä lataussäädin ja tarvittavat piuhat. Aurinkopaneelin käyttöönotto on nopeaa, ja pääset heti hyödyntämään sitä.

Mitkä ovat aurinkopanelin hinta ja käyttökustannukset?

Taipuisan aurinkopaneelijärjestelmän hankintahinta on maltillinen ja sen käyttäminen on hankinnan jälkeen ilmaista. Kunhan aurinkoa riittää, aurinkopaneeli tuo sinulle sähköä käyttöön ilman kustannuksia. Tutustu koko aurinkopaneelivalikoimaamme ja säästä samalla sähkökuluissa.