Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille*

Vuokraa asuntoauto Freedom Vuokraukselta. Tutustu

Valuutta

Kieli

Plasmaleikkurit - miten ne toimivat ja mitä niillä tehdään? - Autotavara.com

Plasmaleikkurit - miten ne toimivat ja mitä niillä tehdään?

Plasmaleikkureilla leikkaat metallia yhtä helposti kuin leikkaisit voita kuumalla veitsellä. Plasmaleikkurit ovat erittäin tehokkaita ja leikkaavat eri paksuista metallimateriaalia tarkasti, nopeasti ja varmasti. Plasmaleikkureita käytetään esimerkiksi teollisuudessa, autokorjaamoissa, hitsaamoissa ja teollisuusrakentamisessa.
Polttoainekäyttöinen lämmitin auttaa autoilijaa talvella

Polttoainekäyttöinen moottorinlämmitin - mikä se on ja mitä hyötyä siitä on?

Polttoainekäyttöinen moottorinlämmitin on autoon kiinteästi asennettava lämmitysjärjestelmä. Moottorinlämmitin on erinomainen laite Suomen kylmään talveen. Voit istahtaa suoraan lämpimään autoon ja lähteä ajamaan. Lue lisää moottorilämmittimen toiminnasta ja hyödyistä.
Sähköpyörä ja sen akku - miten huolehdit sähköpyörästäsi kun talvi tulee? - Autotavara.com

Sähköpyörä ja sen akku - miten huolehdit sähköpyörästäsi kun talvi tulee?

Yksi harvoista asioista, jotka voivat vaikuttaa negatiivisesti litiumioniakkujen toimintaan, on kylmyys, joten talvella kannattaa litiumioniakkujen kanssa olla erityisen varovainen.

Muutamalla yksinkertaisilla toimenpiteellä voit suojata akkusi ja pidentää sähköpyörän akun käyttöikää. Tässä artikkelissa kerromme miten kylmä sää vaikuttaa sähköpyörän akkuihin sekä miten sähköpyörän akkua kannattaa säilyttää, huoltaa ja ladata.

Sähköpyörän hankinta - Autotavara.com

Sähköpyörän hankinta

Sähköpyörien suosio on ollut viime aikoina kasvanut huomattavasti, mutta mitkä ovat sen hyvät ja huonot puolet? Käymme läpi yleisimmät ajatukset sähköpyöristä ja annamme neuvoja siitä, mitä kannattaa ottaa huomioon mallia valittaessa. Sähköpyörä on melko suuri investointi, mutta jos löydät oikean, saat luotettavan ja mukavan kulkuvälineen, josta voit nauttia monta vuotta.
Aurinkopaneelit | Autotavara.com

Aurinkopaneeli tuo sähkön kaikkialle

Aurinkopaneelit mahdollistavat sähkön käytön missä tahansa. Aurinkosähkö on puhdasta ja uusiutuvaa energiaa joten aurinkopaneelit ovat erittäin ekologisia. Ne ovat matalien käyttökustannusten takia myös hyvin taloudellisia.
Invertteri | Puhdas siniaalto | AC/DC

Invertteri muuntaa sähkön käytettävään muotoon

Invertteri eli jännitemuuntaja tai vaihtosuuntaaja on laite, joka muuntaa tasavirta (DC, direct current)  vaihtovirraksi (AC, alternating current). Invertterit muuntavat 12V tai 24V akkujännitteen 230V vaihtojännitteeksi, jolloin se soveltuu verkkovirtakäyttöisten sähkölaitteiden...
Akkuporakone | Autotavara.com

Akkujen talvisäilytys

Akkujen oikeanlainen varastointi pidentää niiden käyttöikää. Akkutyökaluissa, puutarhakoneissa ja myös sähköpyörissä olevat litiumioniakut pitää muistaa säilyttää talvipakkasilla sisätiloissa, koska kylmä ja pakkanen voi pilata akun. Lue koko juttu blogista!


Akkuporakone | Autotavara.com

Neljä hyvää syytä valita sähkötyökalu

Jokainen kotinikkari ja tee-se-itse-projektin tehnyt tietää, että jotkin tehtävät vaativat liian paljon aikaa ja energiaa käsin suorittamiseen. Usein sähkötyökalut ovat välttämättömiä haastavan projektin toteuttamisessa. Käyttötarkoituksesta riippumatta sähkötyökalujen käyttämisellä on monia etuja. Tässä artikkelissa kerromme johdottomien, eli akkukäyttöisten, ja johdollisten sähkötyökalujen eroista, sekä mitkä ovat näiden työkalujen neljä suurinta etua.